sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Tienelsweg 40a
    9471 PC Zuidlaren
  • 050-4090672
  • Website

Halesia

"Laanboomkwekerij Halesia" is een boomkwekerij gespecialiseerd in de teelt van bomen voor de particuliere tuin. Zowel voor grote parktuinen als voor een kleinere tuin kweken wij een uitgebreid sortiment bomen met veelal één of meerdere extra sierwaarden.

"Laanboomkwekerij Halesia" kweekt een groot en bijzonder sortiment bomen voor de particuliere tuin, hieronder veel bijzondere soorten die u verder weinig tot niet tegen komt. Een goed voorbeeld hiervan is de sneeuwklokjesboom (Halesia carolina), dit boompje is na 10 jaar in uw tuin nog maar 5 meter hoog. Bovendien heeft deze met een mooie bloeiwijze ook nog een extra toegevoegde waarde voor uw tuin.

Deze extra toegevoegde waarde vinden wij belangrijk bij Halesia. Behalve dat een boom niet te groot wordt en geschikt is voor de specifieke groei omstandigheden bij u in de tuin. Kunnen dingen als een mooie kroonvorm, lekkere of mooie vruchten, een mooie herfstkleur, een mooie bast, een afwijkende bladkleur of vorm een extra toegevoegde waarde vormen.

Adres boomkwekerij
Tienelsweg 40a
9471 PC Zuidlaren (Drenthe)
Na 800 meter aan de linkerkant
Routebeschrijving >>

openingstijden

Tel.: 050-4090672
Mobiel: 06-15010673
E-mail: info@halesia.nl


Foto's van HalesiaHalesia in het kort

Bloemenkwekerij:

Nee

Groenten / fruit kwekerij:

Nee

Verkoop aan bedrijven:

Ja

Verkoop van plantenbakken:

Nee

Bomenkwekerij:

Ja

Plantenkwekerij:

Ja

Verkoop aan particulieren:

Ja

VKC-keuring:

Nee