sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
logo
  • Euvelgunnerweg 19
    9723 CT Groningen
  • 0630300356
  • Website

Yarinde

Yarinde.nl is dé online plantengids met informatie over alle soorten tuinplanten. Met behulp van de Yarinde kunt u planten zoeken op basis van standplaats, bodemsoort, kleuren, vormen, bloeiperiode en ga zo maar door! Van alle soorten vaste planten, heesters, bomen, klimplanten en haagplanten vindt u informatie over onder andere het aanplanten, verzorgen, snoeien en combinaties. Yarinde.nl helpt u graag met het samenstellen van uw nieuwe borderset en is er voor mensen met- maar ook zonder groene vingers.

Tuininspiratie nodig? Op Yarinde vindt u planten die prachtig staan in de verschillende tuinstylen. Denk aan siertuinen, Oosterse & Japanse tuinen of vijvertuinen. Daarnaast bieden wij kant-en-klare borderpakketten aan met daarin tuinplanten die prachtig combineren. Ook vindt u informatie over de verschillende tuinplanten soorten die bijen- en vlinders lokken. Zo verhoogt u de biodiversiteit in uw tuin en draagt u bij het herstel van bedreigde diersoorten.

Ben u van plan om een nieuwe border aan te leggen of wilt u uw tuin herinrichten? Met Yarinde.nl bent u zelf in staat om van elke tuin uw droomtuin te maken. Zo maken wij samen Nederland letterlijk groener!

Komt u er niet uit én heeft u tuinvragen? Wij denken graag met u mee! 

Yarinde.nl - Uw online plantengids


Yarinde in het kort

Bloemenkwekerij:

Nee

Groenten / fruit kwekerij:

Nee

Verkoop aan bedrijven:

Nee

Verkoop van plantenbakken:

Nee

Bomenkwekerij:

Nee

Plantenkwekerij:

Nee

Verkoop aan particulieren:

Ja

VKC-keuring:

Nee