Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
  • Stationsweg 351
    3925 CB Scherpenzeel
  • 0332771771

Bakker Bemiddelingsburo Boomkwekerij Gewassen

Voor de groothandel en export hebben wij ons bemiddelingsburo dat zich bezig houdt met de in- en verkoop van boomkwekerij gewassen in de breedste zin van het woord.

De steeds complexer wordende markt voor boomkwekerij producten – topkwaliteit, scherp geprijsd en logistiek 100% kloppend - heeft veel bedrijven ertoe aangezet hun inkoop via ons te doen. Ons werk bestaat uit het selecteren van boomkwekers die voor u de juiste bomen en planten kweken tegen de scherpste prijs.


In de praktijk betekent dit dat wij veel onderweg zijn om planten vaktechnisch te beoordelen, uit te binden en om gesprekken te voeren met kwekers. Het sortiment varieert van laanbomen en sierheesters tot aan coniferen en solitairplanten, geschikt voor het verder doorkweken of om direct te planten bij diverse grootgroen projecten. Wij gaan hierbij uit van de kwaliteit zoals deze in de professionele exportmarkt wordt omschreven.

Daarnaast zorgen wij ervoor dat alles compleet en op tijd wordt geleverd. Inmiddels hebben wij een netwerk van meer dan 100 vakbekwame en gemotiveerde leveranciers opgebouwd en breiden wij dit netwerk nog steeds uit. Daarnaast beschikken wij over een up-to-date voorraadbeheerssysteem van meer dan 400 aangesloten kwekers.

Indien u meer informatie over onze werkwijze wenst, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.


Bloemenkwekerij:

Nee

Groenten / fruit kwekerij:

Nee

Verkoop aan bedrijven:

Ja

Verkoop van plantenbakken:

Nee

Bomenkwekerij:

Ja

Plantenkwekerij:

Nee

Verkoop aan particulieren:

Ja

VKC-keuring:

Nee