sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Van Gijnstraat 20
    2288 GB RIJSWIJK
  • 0152131933

Vitro Westland B.V.

Vitro Westland – Weefselkweek-specialist (tissue culture)
Vitro Westland is specialist in weefselkweek, ook wel ‘tissue culture’ genoemd. Vanuit onze vestigingen in Nederland, Polen en Turkije bedienen we wereldwijd de markt met verschillende weefselkweek producten, zoals vaste planten, potplanten, snijbloemen en bolgewassen.

Zowel vrije verkoop-weefselkweek als ‘Op-maat productie’
Wij produceren zowel weefselkweek van rassen waarvan wij licentiehouder zijn of reeds ‘vrijgegeven rassen’ als ‘Op-maat productie’ op specifieke aanvraag. Zo kunnen we onze klanten voorzien van honderden rassen van vele gewassen en tegelijkertijd volledig maatwerk leveren door het vermeerderen, bewortelen en opkweken van planten.

Wereldwijd gewaardeerde weefselkweek-producten
Onze weefselkweek-producten worden wereldwijd geleverd, van Europa tot Zuid-Amerika en van Noord-Amerika tot Japan. Vitro Westland onderscheidt zich met het eindproduct door een goede prijs / kwaliteitverhouding, een hoog servicelevel en de aanwezigheid van eigen onderzoekslaboratoria. Uw planten kunnen in ons onderzoekslaboratorium getest worden op bepaalde ziekten.Vitro Westland B.V. in het kort

Bloemenkwekerij:

Ja

Groenten / fruit kwekerij:

Nee

Verkoop aan bedrijven:

Ja

Verkoop van plantenbakken:

Nee

Bomenkwekerij:

Ja

Plantenkwekerij:

Ja

Verkoop aan particulieren:

Nee

VKC-keuring:

Nee