Menkehorst Kwekerijen B.V.


Nieuwe Grensweg 157 7552 PA Hengelo
074 291 7159 Klik om te bellen

Over Menkehorst Kwekerijen B.V.

Menkehorst is al bijna 50 jaar een betrouwbare naam in het groen.

U bent bij ons aan het juiste adres voor het complete assortiment aan tuinplanten en boomkwekerijgewassen.

Groothandel
Onze zeer ervaren in- en verkopers staan 6 dagen in de week voor u klaar voor advies en een correcte afhandeling van al uw aanvragen en orders. Wij denken graag met u mee en u kunt jaarrond op ieder moment uw orders ontvangen, tot in de tuin toe.

Afhaalcentrum
Op 4 ha. afhaalcentrum vindt u een zeer uitgebreid assortiment bomen en planten die u direct mee kunt nemen. Alle producten staan overzichtelijk gepresenteerd en zijn per stuk af te nemen.

Huisbeurzen
Elk jaar organiseren wij 2 grote verkoopbeurzen in onze eigen hallen in Hengelo. Onze voor- en najaarsbeurzen geven u binnen één dag een volledig overzicht van het actuele boomkwekerijaanbod van meer dan 100 kwekers uit binnen en buitenland. De ideale manier van vroegtijdig inkopen!

Vollegrondskwekerij
Alle producten die op onze 60 ha. eigen kwekerijen worden gekweekt zijn van uitzonderlijke kwaliteit. Een gezond, dicht gewas met een stevige, goed doorwortelde kluit, gekweekt op onze vruchtbare leemhoudende Twentse zandgronden.

Containerbomen
Bij Menkehorst vindt u de meest geschikte bomen voor ieder project. Op onze 7 ha. containerkwekerij kweken wij meer dan 300 soorten, in allerlei maten en vormen. Door onze jarenlange ervaring en onze unieke opkweekmethode is de kwaliteit van onze bomen uitzonderlijk hoog.

Duurzaamheid
Menkehorst houdt van de natuur. Omdat onze kwekerij integraal onderdeel is van het landschap waarin we ons bevinden, wordt er binnen ons bedrijf veel waarde gehecht aan een duurzame, milieubewuste productie van onze gewassen.

Website
Ook via de digitale weg kunt u bij ons terecht met uw aanvragen en bestellingen. Op onze website kunt u ons gehele assortiment terugvinden en eenvoudig aanvragen of bestellen. Naast ons standaard assortiment vindt u ook 2 keer per jaar onze volledige voor- en najaarsbeurs online, inclusief foto’s van alle planten.

Neem eens een kijkje op www.menkehorst.nl

Menkehorst Kwekerijen B.V. in het kort

Bomenkwekerij

Ja

Plantenkwekerij

Ja

Verkoop aan bedrijven

Ja

Onze locatie

Menkehorst Kwekerijen B.V.


Nieuwe Grensweg 157 7552 PA Hengelo
074 291 7159 Klik om te bellen