PLANTWERK


Eeneind 32 5674 VP Nuenen
06-23085738 Klik om te bellen

Online uitzoeken
Thuis bezorgd
Kennis van planten en beplantingsplannen

Over PLANTWERK

PLANTWERK is een kwekerij van vaste planten en siergrassen. Bij ons kun je vaste planten, siergrassen en borderpakketten kopen bij de kweker. Onze planten kun je online uitzoeken en bestellen. Het voordeel is dat je eerder planten koopt die ook in een andere periode bloeien als die waarin we nu zijn. Dat wordt nogal eens over het hoofd gezien. Ook het gemak van alles goed uit kunnen zoeken en thuisgestuurd krijgen moet je natuurlijk niet vergeten.

Het doel is om een assortiment planten te kweken dat bestaat uit sterke planten met meerdere goede eigenschappen. Dat betekend dat een plant mooi blad heeft, sterk is, competatief, goede bloei, stevig karakter en mooie najaarsverschijning heeft.

De planten in het assortiment wisselen per seizoen. Wij kweken wat we zelf zouden gebruiken bij een borderaanplant. Daarnaast vinden we het leuk om te experimenteren met aanvullende planten.

En als je het lastig vind om een border in te richten uit de grote keuze die er is aan planten, dan hebben we verschillende borderpakketten samengesteld. Voor verschillende situaties en plekken in de zon, halfschaduw en schaduw.

Wil je echt een plan op maat laten maken, dan is dit ook mogelijk. Een beplantingsplan kan voor iedere situatie worden gemaakt. De uitgangspunten zijn altijd dat er door het hele jaar een aantrekkelijk beeld is en dat bladvormen een belangrijk onderdeel van het geheel vormen. Kleur is eigenlijk nog het minst belangrijke onderdeel. Vorm, textuur en bloeitijd vormen de basis.

Alle planten kunnen goed met elkaar gecombineerd worden.

Bestellen kan online via www.plant-werk.nl/webshop/

Wij verzenden het grootste gedeelte van de planten, maar het is ook mogelijk om een afhaling in te plannen.

Foto's

PLANTWERK - kwekerij van vaste planten en siergrassen

PLANTWERK in het kort

Plantenkwekerij

Ja

Verkoop aan particulieren

Ja

Verkoop aan bedrijven

Ja

Onze locatie

PLANTWERK


Eeneind 32 5674 VP Nuenen
06-23085738 Klik om te bellen