Sas' Mini-Kwekerij


Arnhemsestraat 30 6971 AR Brummen
0623176800 Klik om te bellen

Over Sas' Mini-Kwekerij

De kwekerij

Op onze kleinschalige dorpskwekerij in het dorp Brummen (tussen Zutphen en Arnhem) vind je een verrassend assortiment vaste planten, siergrassen en enkele éénjarigen.
Veel soorten zijn aantrekkelijk voor bijen en vlinders. Met het oog op de steeds warmer en droger wordende zomers groeit ook ons aanbod aan droogtebestendige soorten.
De planten worden gekweekt op ecologische wijze; met hart voor plant, dier en natuur en zonder enige vorm van bestrijdingsmiddelen of kunstmest. Dit zorgt voor een rustige en evenwichtige groei van de planten.
Op onze moerbedden op het lokale volkstuinencomplex staan de moederplanten uitgeplant waarvan we kunnen vermeerderen. Dat doen we door zaaien, stekken en scheuren.

Het aanbod

Onze verkoopplek biedt plaats aan ruim honderd verschillende soorten planten en het aanbod varieert regelmatig. Ben je op zoek naar een specifieke plant die niet op onze website vermeld staat, dan kunnen we deze meestal wel voor je bestellen bij een gerenommeerde kwekerij. Zie hiervoor de uitgebreide assortimentslijst; hierop staan meer dan 3000 soorten die binnen enkele werkdagen door ons leverbaar zijn.

Foto's

Sas' Mini-Kwekerij in het kort

Plantenkwekerij

Ja

Verkoop aan particulieren

Ja

Verkoop aan bedrijven

Ja

Team

Onze locatie

Sas' Mini-Kwekerij


Arnhemsestraat 30 6971 AR Brummen
0623176800 Klik om te bellen