Sas' Mini-Kwekerij


Arnhemsestraat 30 6971 AR Brummen
06 23176800 Klik om te bellen

Over Sas' Mini-Kwekerij

Op onze kleinschalige dorpskwekerij in het dorp Brummen (tussen Zutphen en Arnhem) vind je een verrassend assortiment vaste planten, siergrassen en enkele éénjarigen. Veel soorten zijn aantrekkelijk voor bijen en vlinders. Ook is er een ruim aanbod droogtebestendige soorten.

De planten worden gekweekt op ecologische wijze; met hart voor plant, dier en natuur en zonder enige vorm van bestrijdingsmiddelen of kunstmest.
Dit zorgt voor een rustige en evenwichtige groei van de planten.
Op onze moerbedden op het lokale volkstuinencomplex staan de moederplanten uitgeplant waarvan we kunnen vermeerderen. Dat doen we door zaaien, stekken en scheuren.

Onze verkoopplek biedt plaats aan ruim honderd verschillende soorten vaste planten, siergrassen en enkele éénjarigen. Het aanbod varieert regelmatig.
Ben je op zoek naar een specifieke plant die niet op onze website vermeld staat, dan kunnen we deze meestal wel voor je bestellen bij één van onze collega kwekers. 

Tuingroepen zijn van harte welkom, maar graag op afspraak. Een bezoek aan onze kwekerij is goed te combineren met enkele interessante tuinen in de directe omgeving.

We zijn geopend van half maart tot eind oktober op do-vr-za van 9.00-17.00 uur.
Andere bezoektijden zijn mogelijk maar alleen na overleg (06 23176800).

Bijzondere vaste planten, met zorg en liefde gekweekt

Foto's

Collage

Sas' Mini-Kwekerij in het kort

Plantenkwekerij

Ja

Verkoop aan particulieren

Ja

Verkoop aan bedrijven

Ja

Team

Onze locatie

Sas' Mini-Kwekerij


Arnhemsestraat 30 6971 AR Brummen
06 23176800 Klik om te bellen