Tuinplantenshop


Eesveenseweg 12, Unit 16 8332 JB Steenwijk
06 22358743 Klik om te bellen

Beplantingsplan op maat service
Unieke struiken borderpakketten
Persoonlijke benadering

Over Tuinplantenshop

Tuinplantenshop.nl is niet zomaar een webshop met tuinplanten, bij tuinplantenshop kies je voor persoonlijke aandacht voor je tuin. Al meer dan 25 jaar werken wij vol passie aan een mooie groene leefomgeving. Je tuin is de plek in de directe nabijheid waar je daadwerkelijk tot rust kunt komen. Ont-stressen van de dag, mooie momenten beleven met je gezien, je partner, familie of vrienden.

Wij hebben daarom een missie om consumenten jij dus, te helpen om je tuin of buitenruimte in te richten met passende planten voor jou situatie. Zodat jij kunt genieten & ontspannen!

Op maat beplantingsplan

Het samenstellen en het kiezen van de juiste planten voor je tuin kan beste een uitdaging zijn. Het is onze specialiteit en we doen dit met passie. Daarom hebben wij een handige service: beplantingsplan op maat. Wij maken een plan voor je tuin voor een vaste prijs. Hiervoor bieden wij een 3-tal pakketten aan. Klik op beplantingsplan op maat in onze webshop voor meer informatie!

Struikenspecialist

Tuinplantenshop heeft zich gespecialiseerd in heesters en struiken. Wij bieden een diep assortiment van groenblijvende, bladverliezende als bodem bedekkende struiken. Wij hechten waarde aan de kwaliteit van onze planten, daarom werken we alleen samen met kwekerijen die onder toezicht staan van NAK tuinbouw. Met een gerust hart kunnen we dus zeggen dat we A-kwaliteit planten leveren.

Het planten van struiken is een duurzame keuze, je hebt er jaren plezier van en vraagt doorgaans weinig onderhoud. Er zijn heel veel verschillende soorten struiken of heesters dus er altijd wel passende struiken te vinden voor je tuin. Hoewel we ons gespecialiseerd hebben in struiken, kun je bij ons ook terecht voor andere planten.

Mogen wij je helpen met je tuin?

Je zou ons bijna groenkunstenaars kunnen noemen omdat planten en dan voornamelijk struiken onze passie is. Wij vinden het niks leuker om ook jou te kunnen helpen bij het vinden van de juiste planten voor je tuin. Hiervoor hebben we onze handige tool beplantingsplan op maat, maar als je graag zelf aan de slag wilt dan biedt ons e-book ook een prima uitkomst. Waar je ook voor kiest, we helpen je graag.

De struikenspecialist

Foto's

Kwekerij

Tuinplantenshop in het kort

Plantenkwekerij

Ja

Verkoop aan particulieren

Ja

Verkoop aan bedrijven

Ja

Onze locatie

Tuinplantenshop


Eesveenseweg 12, Unit 16 8332 JB Steenwijk
06 22358743 Klik om te bellen