Terug

Personeel tekort?

Agriwerk BV

 

AGRIWERK USP®…………DÁT WERKT!
In Nederland is er meer werk dan werknemers. Er is een groot tekort aan gemotiveerd personeel voor eenvoudige arbeid. Productiewerkers- inpakkers, sorteerders, fabrieksarbeiders, plukkers, grondwerkers, sjouwers en oppermannen zijn moeilijk te vinden.

 

Dat merken wij aan de enorme vraag in productiebedrijven en in de landbouw. Steeds meer bedrijven ontdekken daarom de Unieke Selectie Procedure USP® van Agriwerk. Wij werken niet alleen met Nederlandse werknemers maar combineren deze met arbeidskrachten uit Polen.

 

De USP® formule is ontstaan uit een samengesmolten verleden van meer dan 12 jaar ervaring in uitzending en bemiddeling. Wij hebben veel trouwe vaste klanten, sommigen zijn al vanaf de begin jaren klant bij Agriwerk en zijn samen met ons mee gegroeid. Om onze kwaliteitsnorm niet te laten verminderen hebben wij de Unieke Selectie Procedure ontwikkeld. 

 

USP® wat betekent dit nu:
Wij halen niet zo maar willekeurig werknemers uit Polen en plaatsen deze waar het uitkomt zonder vooraf te selecteren. Onze Poolse werknemers (M/V) worden dus vooraf uiterst selectief gekozen. Wij hebben Poolse/Nederlandse managers in dienst die vanaf het wervingstraject tot uiteindelijke plaatsing er voor zorgen dat u tevreden bent.

 

Wij zorgen goed voor onze Poolse arbeidskrachten: naast een goede huisvesting en vervoer is er een grote mate van betrokkenheid. Onze Poolse werknemers passen zich hierna makkelijk aan, spreken hun talen, zijn betrouwbaar en werken hard. Het gemiddeld ziekteverzuim is minimaal en in alle gevallen stijgt de arbeidsproductiviteit gegarandeerd.

 

Lage tarieven voor hard werkende arbeidskrachten.

 

Onze USP® formule werkt voor U!

Neem voor meer info contact op met het hoofdkantoor : 073- 633 03 67


1 Antwoord

Antwoord van Kemkas

Ik werk alleen zonder personeel